ONZE GESCHIEDENIS

Wij zijn een relatief “jong” bedrijf dat zich toelegt op de verwerking van vlees, productie van vleeswaren, vlees-, hybride- en plantaardige producten.

Ooit begonnen vanuit de supermarktbranche kenmerkt Walther’s Quality Food Products zich door een hoge mate van vakmanschap en authenticiteit.

In 2009 hebben we het plan opgevat om, vanuit een centrale slagerij, ons ambachtelijk assortiment vlees en vleeswaren te gaan produceren. Dit om de kwaliteit die we al bijna 25 jaar onze klanten bieden te kunnen waarborgen. Sinds 2011 produceren we vanuit ons pand in Bergeijk waarin we onze activiteiten met betrekking tot vlees en vleeswaren. Gezien de enorme groei hebben we in 2019 besloten om te verhuizen naar een groter pand in Hapert om daar verder te groeien.

In combinatie met Walter Sleegers van het historische ‘Sleegers Quality Meat Products’ is een samenwerking opgezet die de groei in goede banen moet gaan leiden.

ONZE MISSIE

Onze missie is om eerlijke producten te produceren en te verwerken op een authentieke manier. Wij maken unieke producten voor onze klanten zonder daarbij concessies te doen aan smaak en kwaliteit!

AUTHENTIEK

Wij maken unieke producten, zonder daarbij concessies te doen aan smaak en kwaliteit!

OOG VOOR DE TOEKOMST

We richten ons niet alleen op vlees of de productie van vleeswaren. Ook voor vlees-, hybride- en plantaardige producten bent u bij ons aan het juiste adres.

FLEXIBEL

De kleinschaligheid van ons bedrijf laat het toe dat wij op elk moment in kunnen springen op vragen uit de markt maar ook op de diverse seizoenen.