KWALITEIT

Global Food Safety Initiative (GFSI) is a global industry network working to support better lives through better business.

GFSI erkende certificering zoals FSSC 22000 en IFS Food zijn voor ons de norm voor de kwaliteitsborging van onze levensmiddelen op de markt. De standaard is bedoeld als uniforme controle op de veiligheid van levensmiddelen en het kwaliteitsniveau van producenten. Wij verplichten ons daartoe en omdat IFS het eerste jaar nog niet mogelijk is gaan wij voorlopig voor FSSC 22000 certificering welke ook erkend is door GFSI.

GFSI Visie:
Veilig voedsel voor de consument, altijd en overal.

GFSI Missie:
Het bieden van continue verbetering in de veiligheid van voedsel management systeem om te zorgen voor vertrouwen in de levering van veilig voedsel aan consumenten.

GFSI Doelstellingen:
Het verminderen van de voedselveiligheid risico’s.

AUTHENTIEK

Wij maken unieke producten, zonder daarbij concessies te doen aan smaak en kwaliteit!

OOG VOOR DE TOEKOMST

We richten ons niet alleen op vlees of de productie van vleeswaren. Ook voor vlees-, hybride- en plantaardige producten bent u bij ons aan het juiste adres.

FLEXIBEL

De kleinschaligheid van ons bedrijf laat het toe dat wij op elk moment in kunnen springen op vragen uit de markt maar ook op de diverse seizoenen.